Mutfakta harikalar yaratın 

Bir buz bloğu içinde balık pişirilebilir mi? Bizi her gün meşgul eden onlarca sorudan sadece biri. Çünkü, müşterilerimiz için 1000 yeni olanağı mümkün kılmak istiyorsak, imkansız olanı yapmaya cesaret edebilmeliyiz. Elektrikle çalışan bulaşık makineleriyle başlayan, ankastre buharlı fırınlardan, sıcak tutma çekmecelerine varan hikayemiz boyunca Miele olarak cihazlarımızla on yıllardır yeni standartları belirliyoruz. 2019 itibariyle de 7000 NESLİ ile standartlarımızı daha da yükseltiyoruz. Modern bir mutfakta asla eksik olmaması gereken sayısız yenilikle. 
Buzda balık 
Diyalog fırınla yepyeni bir pişirme şekli yarattık. M Chef teknolojisiyle gıdalar bütünsel olarak pişiriliyor, ayrıca şimdiye kadar olduğu gibi dıştan içe bir düzende değil. Böylelikle, balığın bir buz bloğunda, buz erimeden gerçekten de pişirilmesi mümkün oluyor. Hem hobi olarak yemek pişirenlerin hem de yıldızlı aşçıların yaratıcılıklarına eşit oranda ilham veren ve onların gerçek birer sihirbaza dönüştüren eşsiz bir teknoloji. 
TasteControl 
GENERATION 7000 geleneksel fırınları da yemek pişirmede yepyeni alanlar açıyor. Örneğin TasteControl özelliği sayesinde fırın kapağının otomatik bir şekilde açılmasıyla yemeğin istenmeyen bir şekilde pişmeye devam etmesi engellenmiş oluyor; yemeğiniz daima ve güvenli bir şekilde istediğiniz pişirme derecesine sahip olurken, siz de rahatça konuklarınızla ilgilenebiliyorsunuz. 
FoodView 
FoodView özelliği sayesindeyse fırın içinde bulunan bir kamera üzerinden bir gözünüz daima yemeğiniz üzerinde, evde olmasanız bile. Sıcaklık ve süreyi uygulama üzerinden kolayca kumanda edebilirsiniz. 
“Sadece Miele'de“ sloganıyla sunduğumuz bu ve bunun gibi çeşitli inovasyonlarımızı bir sonraki bölümlerde size daha detaylı bir şekilde tanıtmak isteriz. 
Modele bağlı donanım özellikleri