Her zevke göre 

Cihazlarınızı nasıl bir düzende yerleştirirseniz yerleştirin, daima uyumu yakalayabilirsiniz. Siz esnek olmaya devam ederken, mutfağınız tutarlı olsun: Cihazlar nasıl bir düzen içerisinde yerleştirilmiş olurlarsa olsunlar, birbirleriyle müthiş bir uyum içindeki cihaz ön kısımları daima bütünsel bir uyum sağlıyor. Cihazları yatay düzende panoramik tasarımla, dikey düzeyde kule, başka bir ifadeyle T-tasarımıyla ya da merkezi düzende CubiQ tasarımıyla yerleştirebilirsiniz. Bu müthiş esneklikten faydalanın ve düzeninizi mekan durumunuza bire bir uygun ve kullanım taleplerinizi karşılayacak şekilde kurun. 
Panorama tasarımı
Her şey tek bir çizgide. Göz hizasındaki yatay sıralanmayla her şeyi en iyi şekilde görebilir ve tüm cihazlarınıza maksimum bir konforla erişebilirsiniz. Estetik açıdan etkileyici: mutfak tasarımınızdaki zarif çizgi.
T tasarım
Her şey için açıklık. Biraz daha fazlasına ne dersiniz? T tasarımıyla beş cihaza simetrik bir düzen kazandırabilirsiniz. Yanlarda ve üst kısımda mutfak mobilyanız için yer kalır.
Tower tasarımı
Yatay düzenle gelen mükemmellik. Fırın, buharlı pişirici ya da kombi cihaz: Cihazlarınızı kule tasarımıyla yerleştirdiğinizde hem etkin bir düzen yaratmış hem de cihazlarınızın en iyi şekilde kullanımını mümkün kılmış olursunuz.
CubiQ tasarımı
Daha odaklı bir kombinasyon. Her şey en mükemmel şekilde göz önünde: Kare düzen sayesinde yemek yapma tutkunuza etkin bir şekilde konsantre olabileceğiniz bir düzen ve cihazlarınız için konforlu bir kullanım yüksekliği yaratmak sizin elinizde.
Modele bağlı donanım özellikleri