Seçim size kalmış!

SmartSelect
Güç kademeleri oldukça hızlı ve sezgisel olarak seçilebilir. Her pişirme alanı için sarı arka plan aydınlatmalı sayı sırası vardır. Böylece her bakış açısından yüksek bir okunabilirlik sağlanır. Kısa süreli alarmın ve kapama otomatiği fonksiyonunun birbirinden ayrı seçilmesi ile zamanlayıcı süreleri daha konforlu ayarlanabilir.
Metal çevirmeli düğme
Yüksek kalitede metal çevirmeli düğmeler, şık tasarımlı gazlı SmartLine elemanları ile bir kontrast oluşturmaktadır. Bunlar profesyonel karakteri vurgulamakta ve rahat kullanılabilirliği sağlamaktadırlar.
Esnek montaj imkanları
Miele SmartLine elemanları, özel tasarım ve konfor özellikleriyle büyülüyor. Her bir cihazın kendine özgü işlevselliğine rağmen, tüm modeller sanki aynı kalıptan çıkmış gibi. Kombine montajda homojen, asil bir cihaz grubu ortaya çıkıyor. Ankastre veya tezgah üstü montaj şekli olması hiç farketmeksizin, her mutfağa göz alıcı tasarım kazanıdır!
Klasik ocak ile kombine edilebilir
Cihaz derinlikleri uyumluluğu ve SmartSelect kumandası sayesinde SmartLine elemanlarının 60 cm genişliğindeki klasik indüksiyonlu ocaklar ile kombine edilmesi artık mümkün. Böylece sınırsız kombinasyon seçeneği ve şimdiye kadar hiç olmadığı kadar bir esneklik doğuyor.
Modele bağlı donanım özellikleri