Esnekliği ve kalitesiyle ikna edici

Tezgah üstü aspiratörün alt dolaba monte edilmesi ile farklı mutfaklarda yükseklik veya görüş alanındaki diğer engeller artık bir sorun olmaktan çıkar. Yeni özellik ise, SmartLine elemanları ve 60 cm genişliğinde ocak ile istendiği gibi kombine edilebilmesidir. Cihaz, ayrıca gaz elemanlarının yanında da kullanılabilir. FlameGuard, gaz alevinin tehlikeye yol açabilecek şekilde içeri çekilmesini önleyen mıknatıslı kapaktır. Diğer tüm elemanlar gibi tezgah üstü aspiratör, 52 cm genişliğindedir ve SmartSelect kumandasına sahiptir.
Esnek kurulum imkanları
Miele tezgah üstü aspiratör her bakımdan çok esnek: Fan, kaideye yerleştirilir ve hem yüksek performanslı baca bağlantılı çalışma, hem de örneğin pasif evlerde hava sirkülasyonlu çalışma için uygundur. Tezgah üstü aspiratör çok sayıdaki teknolojik avantajının yanı sıra kompakt yapısı sebebiyle de kurulumda tamamen yeni imkanlar sunar. Alt dolapta sadece çok az yer kaplar ve çekmeceler için yeterince yer kalır.
Kolay temizlik
Tezgah üstü aspiratörün tüm hareketli parçaları kolayca çıkartılabilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir.
Baza fanına kadar kanal sistemi
Havanın baza fanına kadar iletilmesi için cihazla birlikte verilen yassı kanal sistemi (222 x 89 mm). İçeriği: 1 adet yatay 90° boru dirseği, 1 adet dikey 90° boru dirseği, 1 adet düz parça 50 cm (gerektiği gibi kısaltılabilir) ve 1 adet bir ucu dörtgen diğer ucu yuvarlak, baza fanı bağlantı parçası.
Çelik metal yağ filtresi
Miele tezgah üstü aspiratör 10 katmanlı bir çelik metal filtre ile donatılmıştır. Kaplama ve filtre çerçevesi yüksek kaliteli çeliktir. Bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanan yağ filtresinde görünür renk solmaları meydana gelmez. Böylece Miele yağ filtreleri uzun süre yüksek kalite görünümlerini korur.
ECO motor
ECO motor, doğru akımla çalışır ve standart motorlara kıyasla % 70'e kadar enerji tasarrufu sağlar. Bu teknoloji sayesinde oldukça sessiz çalışır ve Miele'de kullanılan tüm fanlardaki gibi güçlüdür.
Miele CleanCover
Yağ filtresinin arkasında Miele CleanCover yer alıyor. Keskin metal kenarlar ve elektrikli parçalar yerine burada sadece kapalı ve düz bir yüzey bulunur. Bu parça çok kolay temizlenebilir özelliktedir ve sizi kablo ve motor parçaları ile temastan korur. Miele'nin sunduğu ayrıntılı konfor ve güvenlik.
Enerji verimliliği sınıfı
Enerji etiketi, tezgah üstü aspiratörünüzün ekonomi ve verimlilik sınıflandırması konusunda sizi daha ilk bakışta bilgilendirir. Miele cihazları fan ve yağ filtresi veriminde en iyi performans değerlerine sahiptir.
Modele bağlı donanım özellikleri