Her bir zevk için uygun cihaz.

İndüksiyon
Hızlı ve yüksek enerji verimliliği: İndüksiyonlu pişirme işlemi esnasında, tencere boyutu otomatik olarak algılanır ve ısı doğrudan tencere tabanına verilir. Hemen hemen hiç enerji kaybı yaşanmaz. Pişirme alanlarının yanındaki kısımlar oldukça soğuk durumda kalır ve indüksiyonlu pişirme işlemini oldukça güvenilir kılar. PowerFlex ocaklarının esnekliği ile birlikte hızı da benzersizdir. İndüksiyon, sahip olduğu sayısız avantajı ile profesyonel mutfaklarda uzun süre önce yerini aldı.
Gaz
Gaz, birincil bir enerjidir. Bu, kullanılan enerji türünün doğal olduğunu ve herhangi bir dönüştürme işleminden geçmediğini gösterir. Bu nedenle gazlı pişirme oldukça çevre dostudur.
İndüksiyon woku
Profesyonel sınıf: Özel bir yuvada boşluksuz olarak yerleşmiş Miele Wok tavası biçim ve işlev olarak kusursuz bir şekilde uyumludur. Böylece ısı en uygun şekilde dağılır ve mükemmel sonuç elde edilir. Ayrıca akıllı ControlInduc® sistemi, sıvı ve katı yağların aşırı derecede ısıtılmasını önler. Miele indüksiyon woku, örneğin Booster teknolojisi gibi çok konforlu fonksiyonlar sunar.
Teppan Yaki
Modern Japon yemek pişirme geleneği: Teppanyaki pişirme tekniği, modern mutfağın gözde yemek sanatlarından biri hale geldi. Yemekler doğrudan sıcak çelik yüzey üzerinde hazırlanır. İndüksiyon ısıtmalı Miele TeppanYaki, birbirinden bağımsız olarak kullanılabilen iki ısıtma alanına sahiptir: Bu sayede eşzamanlı olarak çeşitli sıcaklıklarda yemekler hazırlayabilir veya sıcak tutabilirsiniz.
Tezgah üstü aspiratör
Yeni Miele tezgah üstü aspiratör sayesinde rahatsız edici yemek kokuları ve pişirme buharları olmadan pişirme mümkün. İki SmartLine elemanının ortasına yerleştirilmiş Miele tezgah üstü aspiratör, buharları tam da oluştukları yerde çeker. Tezgah üstü aspiratör, ayrıca gazlı elemanların yanında da kullanılabilir. Bu durumda kapak, mıknatıslı alev koruyucu işlevine sahip olur.
Modele bağlı donanım özellikleri