Bağımsız Ocaklar

Miele ocak detayları

Yeni Miele tezgah üstü havalandırması

Her zaman uygun ProLine cihazları kombinasyonu

Yeni tezgah üstü aspiratör, her Miele ProLine elemanını mutfakta özel bir parça haline getirir. Tezgah üstü aspiratör, iki adet Miele ProLine cihazı ile kombine edildiğinde mükemmel bir pişirme ünitesi oluşturur. İster indüksiyon, HiLight, Tepan veya Wok olsun: Rahatsızlık vermeyen, kokusuz pişirme, kızartma ve kaynatmanın yeni konforunu keşfedin.

"Yeni Miele tezgah üstü havalandırması" hakkında fazlasını öğren
İndüksiyon yapı şekli

Özel pişirme alışkanlıkları için ısıtma türleri

Çeşitli ısıtma türlerine sahip Miele ocakları mevcuttur. Bu sayede Miele tüm pişirme işlemleri için uygun ocaklar sunar. İndüksiyon ısıtma türü hakkında daha fazlasını öğrenin.

"İndüksiyon yapı şekli" hakkında fazlasını öğren
Esnek kurulum imkanları

Esnekliği ve kalitesiyle ikna edici

Miele tezgah üstü aspiratör, davlumbazlar arasında gerçek bir lider. Akıllı teknolojisi, sağladığı konfor ve sorunsuz entegrasyon özelliği sayesinde her mutfakta kendini kanıtlıyor. Tezgah üstü aspiratörün alt dolaba monte edilmesi ile farklı mutfaklarda yükseklik veya görüş alanındaki diğer engeller artık bir sorun olmaktan çıkıyor.

"Esnek kurulum imkanları" hakkında fazlasını öğren
Miele ProLine cihazlarının cazibesi

Özel pişirme teknikleri

İddialı yemekler pişirmek için profesyonel bir teknolojiye sahip olmanız gerekir. Miele, bu iddianızı gerçekleştirebilmeniz için TeppanYaki, fritöz ve barbekü ızgarası gibi pek çok cihaz sunuyor. Gerçek lezzeti keşfetmeye hazır olun!

"Miele ProLine cihazlarının cazibesi" hakkında fazlasını öğren
Yeni: TempControl - Kızartma ve ısıtma kademeleri

Kusursuz kızartma

Kusursuz lezzet için artık engel yok. Miele TempControl ocakları, kızartma ve ısıtma kademeleri ile indüksiyon alanlı ocaklarda yeni bir jenerasyon oluşturuyor. Ayrıca alışılmışın dışında hız sunan Booster fonksiyonu ve PowerFlex gibi yenilikçi teknolojilerle donatılmıştır.

"Yeni: TempControl - Kızartma ve ısıtma kademeleri" hakkında fazlasını öğren
Yeni: TempControl teknolojisi

Kızartma yapmak hiç bu kadar kolay olmadı

Miele TempControl ocaklar ile akıllı teknoloji mutfağınıza geliyor. Fonksiyon farklı pişirme işlemlerinde aynı kalan optimum sonuçlar garanti ediyor. Kolay kullanımın yanı sıra güvenlik de ön sırada yer alıyor.

"Yeni: TempControl teknolojisi" hakkında fazlasını öğren

Aksesuar ve Temizlik Bakım Ürünleri

Kochfelder Zubehör
Orjinal aksesuarlar Miele E-Shop Aksesuarlara bakış
Kochfelder Pflegeprodukte