Hangi dondurucu sistemi arzu ediyorsunuz? 

Gıdalarınızın uzun süre stoklanması ve saklanması için dondurulmasında en yöntem. Böylece besin öğeleri ve tat uzun süre korunur ve gıdalar daima el altında bulundurulur.Son derece modern dondurucu teknolojisine sahipMiele soğutma cihazları ile dondurucu sıcaklıklarını güvenilir ve kullanıcı bir şekilde kontrol altında tutarsınız – en iyi sonuçlar ve en iyi tatlar için.
NoFrost
NoFrost sistemi sayesinde Miele soğutucu cihazınızda artık buz çözmek zorunda değilsiniz. Hava sirkülasyonlu soğutma ile soğuk, kuru hava eşit bir şekilde dağıtılır ve bu sayede iç alanda buz oluşamaz. Ayrıca donmuş gıdalarınız da yapışmaz ve çekmeceler rahatsız edici buz tabakası olmadan kolayca açılır ve kapanır. NoFrost, dondurucuda en yüksek seviyede konforu sunuyor ve aynı zamanda sizi uğraştırıcı buz çözme işleminden sonsuza kadar kurtarıyor. 
ComfortFrost
ComfortFrost ile dondurucu bölümünde çok daha az buz çözmeniz gerekiyor. Çok yönlü buharlaştırıcı sayesinde belirgin bir şekilde daha yavaş buz oluşuyor. Bu sayede sık sık buz çözme uğraşından kurtulmuş oluyorsunuz. 
DuplexCool
Soğutucu ve dondurucu bölme için birbirinden ayrı iki hava devresi en iyi şekilde soğutur. Ayrıca bu alanlar arasında hava değişimi olmaz. Böylelikle balık, soğan veya peynir gibi yiyeceklerin kokusu dondurucu bölmesindeki yiyeceklere aktarılması önlenir. DuplexCool, soğutucu dondurucu kombinasyonunda gıda maddeleriniz için güvenli saklama koşulları sağlar.
Modele bağlı donanım özellikleri