Ürün avantajları - Vakumlama çekmecesi

Önemli farklılıklar

Vakumlama 

Daha dayanıklı, mükemmel hazırlanmış gıdalar 

İdeal şartlar: Gıda malzemelerini, stoklamak, porsiyonlamak, marine etmek ya da yeniden kapatmak için vakumlayın. 

"Vakumlama " hakkında fazlasını öğren

    Sous-vide pişirme için hazırlama 

    Optimum hazırlanmış

    Sous-vide pişirme için mükemmel bir uygulama: Vakumlu gıdaların tatları ve besin değerleri muhafaza edilir. 

    Tüm ürünleri "Sous-vide pişirme için hazırlama " ile göster "Sous-vide pişirme için hazırlama " hakkında fazlasını öğren

    SensorTouch kullanım 

    Sezgisel ve aza indirgenmiş 

    Zarif ve bakımı kolay: Yüzeyle aynı seviye dokunmatik panel ile cihazın en modern teknolojiyle rahat kullanımı. 

    "SensorTouch kullanım " hakkında fazlasını öğren

    Push2Open

    Bir dokunuş yeter 

    Çabucak açılır: Çekmeceye hafif bir dokunuş yeterli.

    "Push2Open" hakkında fazlasını öğren

    Geniş kullanım alanı 

    Her türlü boyut için yeterli yer 

    Küçük ya da büyük miktar fark etmez: Kapasite, en fazla 250 x 350 mm'ye kadar olan vakumlama torbaları için uygun.

    "Geniş kullanım alanı " hakkında fazlasını öğren

    Üç vakumlama kademesi 

    Her tür uygulamaya uygun 

    Özel ayar imkanı: Vakumlama işleminde mevcut üç kademeden birini seçebilirsiniz – her tür gıda için uygun kademe.

    "Üç vakumlama kademesi " hakkında fazlasını öğren

    Güvenlik

    Gıda maddelerine uygun vakumlama torbası

    Gıda malzemeleri için özel 

    Güvenle ambalajlanmış: Miele vakumlama torbaları ısıya dayanıklıdır, hava geçirmez ve gıdaların tadını geçirmez. 

    "Gıda maddelerine uygun vakumlama torbası" hakkında fazlasını öğren

    Kullanım konforu

    Sous-vide pişirme için hazırlama 

    Optimum hazırlanmış

    Sous-vide pişirme için mükemmel bir uygulama: Vakumlu gıdaların tatları ve besin değerleri muhafaza edilir. 

    Tüm ürünleri "Sous-vide pişirme için hazırlama " ile göster "Sous-vide pişirme için hazırlama " hakkında fazlasını öğren

    SensorTouch kullanım 

    Sezgisel ve aza indirgenmiş 

    Zarif ve bakımı kolay: Yüzeyle aynı seviye dokunmatik panel ile cihazın en modern teknolojiyle rahat kullanımı. 

    "SensorTouch kullanım " hakkında fazlasını öğren

    Push2Open

    Bir dokunuş yeter 

    Çabucak açılır: Çekmeceye hafif bir dokunuş yeterli.

    "Push2Open" hakkında fazlasını öğren

    Geniş bir kullanım çeşitliliği 

    İmkan çeşitliliği 

    Vakumlama çekmecelerimizi gıda malzemelerinizi porsiyonlama, stoklama ve diğer işlemler için kullanabilirsiniz. 

    "Geniş bir kullanım çeşitliliği " hakkında fazlasını öğren

    Tamamen dışa çıkma 

    Pratik ve ergonomik 

    Tüm istekleriniz karşılanıyor: Gourmet sıcak tutma çekmecelerimiz, çok çeşitli kullanım seçenekleri sunuyor. 

    "Tamamen dışa çıkma " hakkında fazlasını öğren

    Yeniden kullanılabilir vakumlama kapları 

    Uzun kullanım ömrü 

    Kalıcı bir alternatif: Vakumlama torbalarından farklı olarak vakumlama kapları yeniden kullanılabilir. 

    "Yeniden kullanılabilir vakumlama kapları " hakkında fazlasını öğren

    Geniş kullanım alanı 

    Her türlü boyut için yeterli yer 

    Küçük ya da büyük miktar fark etmez: Kapasite, en fazla 250 x 350 mm'ye kadar olan vakumlama torbaları için uygun.

    "Geniş kullanım alanı " hakkında fazlasını öğren

    Kullanım çeşitliliği

    Daha uzun taze tutma 

    Daha uzun taze tutma 

    Mükemmel saklama koşulları: Vakumlayarak gıdalarınızın daha uzun dayanmasını ve taze kalmasını sağlayabilirsiniz. 

    "Daha uzun taze tutma " hakkında fazlasını öğren

    Marine etme 

    Maksimum lezzet 

    Gıdalarınızı marine sosları ve baharatlarla vakumlayarak lezzet deneyimini yoğunlaştırın.

    "Marine etme " hakkında fazlasını öğren

    Porsiyonlama 

    Doğru miktar 

    Fazla ya da az – stoklama ya da Sous-vide pişirme için gıdalarınızı istediğiniz miktarda porsiyonlayabilirsiniz. 

    "Porsiyonlama " hakkında fazlasını öğren

    Kap içinde vakumlama 

    Gıdalarınıza zarar gelmez 

    Gıdaları kaplarda daha dayanıklı kılın: Meyve ya da baharatlar gibi hassas gıdalara zarar gelmez. 

    "Kap içinde vakumlama " hakkında fazlasını öğren

    Yeniden kapatma 

    Tazelik – ikinci kez açıldığında bile 

    Daha uzun sürecek bir lezzet için: Açılmış paketleri hassas ve güvenli bir şekilde yeniden kapatın.

    "Yeniden kapatma " hakkında fazlasını öğren

    Cam kavanozların kilitlenmesi 

    Sımsıkı kapalı 

    Güvenli ve taze saklama: Pesto sosu, bebek maması ve daha pek çok gıdayı cam kavanozda vakumlayabilirsiniz.

    "Cam kavanozların kilitlenmesi " hakkında fazlasını öğren

    Sıvıların vakumlanması 

    Güvenli depolama

    Yerden tasarruflu ve güvenli bir şekilde paketlenmiş: Plastik torbada sıvıları da kolayca vakumlayabilirsiniz.

    "Sıvıların vakumlanması " hakkında fazlasını öğren

    Lezzet

    Vakumlama 

    Daha dayanıklı, mükemmel hazırlanmış gıdalar 

    İdeal şartlar: Gıda malzemelerini, stoklamak, porsiyonlamak, marine etmek ya da yeniden kapatmak için vakumlayın. 

    "Vakumlama " hakkında fazlasını öğren

    Üç vakumlama kademesi 

    Her tür uygulamaya uygun 

    Özel ayar imkanı: Vakumlama işleminde mevcut üç kademeden birini seçebilirsiniz – her tür gıda için uygun kademe.

    "Üç vakumlama kademesi " hakkında fazlasını öğren
    Modele bağlı donanım özellikleri

    Miele Vakumlama çekmecesi hakkında bilinmesi gerekenler

    Çok yönlü vakumlama çekmecesi

    Lezzeti muhafaza edin

    Miele'nin yeni vakumlama çekmecesi size müthiş bir uygulama çeşitliliği sunuyor: Vakumlama çekmecesiyle yiyeceklerinizin kalitesini koruyabilir, raf ömürlerini uzatabilir ya da sous-vide pişirme için hazırlayabilirsiniz. Yapılan işlem çok kolay ve temiz: Yiyecek folyoya koyuluyor, folyonun havası alınıyor ve sonra da hava geçirmeyecek bir şekilde kapatılıyor. Bu sayede örneğin kalan yemekleri vakumlayabilir ve dondurabilirsiniz – besinler, tatlar ve vitaminler geleneksel dondurma yöntemine kıyasla çok daha uzun süre korunur. Ayrıca, dondurucuda yer tasarrufu sağlamış olursunuz. Çorba gibi sıvı gıdalar da kolayca vakumlanabilir. İlaveten, bu sayede gıdaları sous-vide yöntemi için en uygun şekilde hazırlayabilirsiniz. Porsiyonlama, saklama ve keyifle pişirme için hazırlama – hepsi tek bir cihazla.

    "Çok yönlü vakumlama çekmecesi" hakkında fazlasını öğren
    Sous-vide – vakumda yavaş yavaş pişirme

    En yüksek lezzet için en yumuşak pişirme

    Fransızcadan gelen “Sous-vide” ifadesi “Vakumda pişirme” anlamına gelir. Bu yöntemde yiyecekler, vakumlu bir poşet içinde sabit ve düşük ısılarda bir buharlı fırında pişirilir. Bu koruyucu pişirme yöntemi özellikle et, balık, sebze ve meyvelerin hazırlanması için önerilir, çünkü uygulanan düşük ısı sayesinde önemli besin maddeleri ve aromalar korunur. Bununla birlikte, sous-vide pişirme yönteminde, düşük sıcaklıklar nedeniyle, pişirme süreleri geleneksel buharda pişirmeye göre daha uzundur.

    "Sous-vide – vakumda yavaş yavaş pişirme" hakkında fazlasını öğren

    Aksesuar ve Temizlik Bakım Ürünleri

    Orjinal aksesuarlar Miele E-Shop anc_FooterLeft
    Temizlik Ürünleri Miele E-Shop anc_FooterRight